Over de Functie

Voor de afdeling logistiek zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste logistieke topper Je houdt je bezig met de in- en uitgaande goederenstroom. Je checkt grondig of de binnengekomen producten kloppen, je registreert ze en je zorgt ervoor dat ze op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. Daarnaast loopt je de orders voor onze klanten. Je werkt secuur met onze systemen, zodat jou collega’s zonder extra controle verder kunnen met het proces. 

We vinden het belangrijk dat iedereen op de werkvloer plezier heeft met collega’s en in het werk dat ze doen. Je toekomstige collega’s combineren gezelligheid met hard werken. Het team is goed op elkaar ingespeeld, wat resulteert in een hechte sfeer. Hier heerst een prettige informele cultuur waarin we niet alles te serieus nemen.

Wat Bieden Wij?

 • Vaste Aanstelling: Bij goed functioneren willen we je graag een vast contract aanbieden.
 • Splinternieuw DC: Sinds juli 2023 zijn we verhuist naar een nieuwe locatie, met een distributie centrum dat beschikt over de nieuwste innovaties om jou werk makkelijker en leuker te maken.
 • Ruimte voor Groei: We ondersteunen je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling, met mogelijkheden om je carrière verder uit te bouwen.
 • Hechte Samenwerking: In onze vriendelijke werkomgeving werken we nauw samen als een hecht team, waar iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd.
 • Fietsplan:: Als vaste medewerker kan je participeren in ons leasefietsplan
  Bij marktconform staat salaris er eigenlijk dubbel in.
 • Marktconform: Je kunt rekenen op een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief:
  • Een uitstekende pensioenregeling.
  • 24 vakantiedagen (op basis van een werkweek van 40 uur).
  • 6 ATV dagen (op basis van een werkweek van 40 uur, gekoppeld aan ons verzuimbeleid

Jouw Rol:

 • Inkomende Goederen: Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, registreren, tellen en controleren van binnenkomende goederen. Je zorgt ervoor dat alles nauwkeurig wordt vastgelegd.
 • Opslag en Organisatie: Je draagt zorg voor het veilig opslaan en beheren van de goederen in ons magazijn, waarbij je zorgt dat alles overzichtelijk en georganiseerd is.
 • Voorraadbeheer: Je bent betrokken bij het aanvullen van de voorraad en zorgt ervoor dat de producten altijd beschikbaar zijn.
 • Orders Verwerken: Je controleert, verzamelt en maakt de uitgaande orders verzendklaar, waarbij je ervoor zorgt dat alles nauwkeurig wordt afgehandeld.
 • Voorraadtellingen: Periodieke voorraadtellingen om ervoor te zorgen

Wat Wij Verwachten:

 • Gedrevenheid: Je hebt de motivatie om elke dag je best te doen.
 • Nauwkeurigheid: Je werkt zorgvuldig en hebt oog voor detail.
 • Teamspeler: Je bent bereid om samen te werken en te helpen waar nodig.
 • Flexibiliteit: Bereidheid om in de avonduren te werken, gezien we in twee wisselende ploegen werken: 06.00 uur – 14.30 uur en 13.30 uur – 22.00 uur (op vrijdag tot 20.00 uur). Dit betekend dat je de ene week in de ochtend begint en de andere week in de avond.
 • Woonachtig omgeving Apeldoorn: Het is voor ons belangrijk dat je in de buurt van Apeldoorn woont, zodat je na het draaien van een ploegdienst optijd thuis bent.

Solliciteer Nu:

Ben jij klaar om bij te dragen aan ons logistieke succes? Solliciteer vandaag nog en word een waardevol lid van ons logistieke team! Stuur je CV en motivatie op naar Bianca@kavoparts.com.

Onze Systemen

Als logistiek medewerker leer je werken met verschillende systemen. Deze systemen maken jou werk makkelijker, uitdagender en meer afwisselend dan regulier magazijn werk. voornaamste systemen waar wij mee werken zijn: Warehouse Management Systeem (WMS), Kardex Systeem en Picklocaties door middel van scanners. Daarnaast rijden er verschillende heftrucks rond in ons magazijn

Kardex Systeem

Het Kardex-systeem is ontworpen om het ophalen van producten in het magazijn te vergemakkelijken. Het zorgt voor een gestroomlijnde opslag en ophaling van items, wat de productiviteit verhoogt. Dit jaar installeerde we twee Kardex Systeem Shuttels van ongeveer 14 meter hoog. De Kardex Shuttle XP opstelling beschikt over 8 Shuttles XP die naadloos zijn geïntegreerd in ons ERP-systeem, samen met een transportbandsysteem en een multipicking-functie. Deze opstelling maakt efficiënte orderpicking mogelijk vanuit twee richtingen, aangevuld met een pick-to-light/LED-navigator en een put-to-light-systeem.

Bovendien neemt deze geavanceerde oplossing minimaal vloeroppervlak in beslag en slaat een indrukwekkende hoeveelheid voorraad op. De Shuttles XP500 worden rechtstreeks aangestuurd door ons ERP-systeem, en we maken voortdurend gebruik van de nieuwste opslagtechnologie om de efficiëntie van het pickproces en de betrouwbaarheid van het proces the vergroten.

Soorten Trucks

In ons magazijn werken we met verschillende soorten trucks; Heftrucks, Smalle gangen trucks en

Smalle gangen Truck

Onlangs hebben wij geïnvesteerd in een van de meest geavanceerde smalle gangen trucks op de markt. Deze trucks bieden ruimtebesparing en verhogen de productiviteit aanzienlijk. Ze hebben de mogelijkheid om tot ongeveer 14 meter hoog te reiken, wat in ons magazijn overeenkomt met het opslaan van ladingen tot wel 9 pallets hoog.Deze smalle gangen trucks kunnen zowel geleid worden via inductielijnen als vrij bewegen. Dit betekent dat we ze zowel in smalle gangen als in bredere gangpaden kunnen inzetten. De ergonomische bedieningselementen, inclusief duim gestuurde regelingen voor hydraulische functies, dragen bij aan het comfort van de bestuurder tijdens het werk. Het geïntegreerde stuurwiel maakt soepel manoeuvreren uiterst eenvoudig.

Wat onze smalle gangen trucks onderscheidt, is het geïntegreerde knikmechanisme. Dit mechanisme biedt stabiliteit en minimaliseert de ruimte die nodig is bij het wisselen van gangpaden, wat resulteert in aanzienlijke ruimte besparingen in ons magazijn. Bovendien wordt in het hefsysteem van deze trucks energie opgeslagen in drukvaten, waardoor er minder batterijvermogen nodig is om zowel de cabine als de lading omhoog te brengen. Hierdoor hoeven we de batterij slechts één keer op te laden, zelfs tijdens twee ploegendiensten.

Heftruck

We maken gebruik van elektrische heftrucks. Onze heftrucks hebben aan de voorkant twee vorken, aan de achterkant een contragewicht en een semi-open bestuurscabine. doelen ze vaak op tegenwicht heftrucks. Over het algemeen. Tegenwicht heftrucks staan bekend als een van de meest herkenbare en multifunctionele soorten materieel voor materiaalverwerking. De voornaamste taken van een heftruck omvatten het opheffen, verplaatsen en stapelen van pallets of opgeslagen eenheden. Onze heftrucks kunnen ongeveer 4.500 kilo liften, afhankelijk op welk model je rijdt. 

Reachtruck

Een reachtruck is een smalle en wendbare heftruck die is ontworpen om goederen in magazijnen op grote hoogtes te verwerken. Met hun zijwaartse bestuurderscabine en dubbel uitschuifbare mast kunnen ze efficiënt werken in smalle gangpaden. Reachtrucks zijn ideaal voor het maximaliseren van opslagcapaciteit en efficiëntie in drukbezochte magazijnen.

 

Pick Locatie

Binnen ons bedrijf wordt efficiënt omgegaan met het aanvullen van voorraad tussen verschillende magazijnzones, zoals het bijvullen van picklocaties vanuit bulklocaties. Dit proces omvat het vastleggen van aanvullingen, het genereren van picklijsten, het fysiek verplaatsen van voorraad en het afboeken van picklijsten. Onze aanvulorders, een versnelde variant van interne leveringen, zorgen voor directe voorraadaanvulling op picklocaties bij het afboeken van de picklijst, waardoor onnodige openstaande orders worden vermeden. Het systeem bewaakt zorgvuldig de voorraadniveaus en voert automatische aanvullingen uit wanneer de technische voorraad lager is dan het ingestelde aanvulniveau in de locatiegegevens van het artikel.